Land Cruiser 150

 

Stil i pakrahasueshem Land Cruiser eshte i sofistikuar, dinamik dhe kryesor. Feneret LED me drita automatike pergjate dites, maskarino e perparme impresive, dritat e antimjegulles dhe pjesa e poshteme e parakolpit i japin nje prezence serioze per qytet si dhe jashte rruge.

Pushtoni cdo maje All-wheel drive (Full Time 4WD) dhe selektimi i terreneve off-road e bejne te thjeshte pushtimin e cdo sfide off-road. Cfare e ben Land Cruiser kaq te kenaqshem per gudimin off-roadg jane teknologjite inovative qe jane bere sinonim me brandin Toyota.

I Papërmbajtshëm Land Cruiser ka ndërtuar një reputacion global bazuar në mbi 60 vjet të cilësisë, qëndrueshmërisë dhe besueshmërisë së pamohueshme. Në të vërtetë, kënaqësia e lartë e klientëve tanë është dëshmi e cilësisë së teknologjisë në këtë makinë të mrekullueshme 4WD. Land Cruiser është një ikonë e vërtetë e makinave dhe kombinon teknologji inovative, siguri dhe rehati pa kompromis.

TOYOTA LAND CRUISER 150 LEGJENDA 4X4 PA KUFIJ